2010 m. liepos 30 d., penktadienis

Pirmoji šypsena :)

Šiandien labai nudžiuginau mamytę savo plačia šypsena. Užvalgius ryte pienelio ir besiilsint, mamytė pradėjo kaip visada mane šnekinti, o aš ją stebėjau, stebėjau ir net pats nežinau kaip man taip pavyko pradėjau šypsotis, taip kalbindamas mamytę. Taigi nuo šiol ne tik valgysiu, miegosiu ir verksiu, bet dar ir šypsosiuos, kai mane kalbins :)

2010 m. liepos 5 d., pirmadienis

Pirma diena namuose

Praleidus ligoninės palatoj keturias dieneles, pagaliau pirmadienį gydytojai nusprendė mus su mamyte išleisti į namus. Man ir vėl nauja aplinka, ir vėl pasikeitimai, tiek daug naujo ir įdomaus vyksta mano gyvenime.
Pirmiausia išbandžiau naują savo lovelę, ji tokia didelė, plati, jauki ir čiužinys toks minkštas. Tad nieko nelaukęs tuoj pat saldžiai užsnaudžiau :)

2010 m. liepos 1 d., ketvirtadienis

Gimimas


Išvydau aš šį pasaulį Liepos pirmąją dieną. Tiesa, pats dar visai nesiruošiau gimti, man labai gerai ir šilta buvo mamytės pilvelyje. Spardžiausi ir varčiausi aš ten šiltai ir laimingai. Tačiau daktarai nusprendė už mane ir už mamyte. Tad liepos pirmąją dieną 10val. 40min. atlikus cezario pjūvį, baigėsi mano karaliavimas mamos pilvelyje ir pradėjau pažintį su man visiškai nauju ir nepažįstamu pasauliu.

Pirmosios gyvenimo minutės